Online magazines

8 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
"Winkeliers, laat uw stem horen"
Kiosk had een gesprek met Miguel Denys, market manager bij Imperial Brands, over het onzinnige van het huidige tabaksbeleid en de rol die de handel zou kunnen spelen om het tij te keren. Of tenminste om de schade te beperken. Verder in deze nieuwsbrief roept Perstablo de overheid op om werk te maken van de illegale handel in vapeproducten.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager
Perstablo roept de overheid op om werk te maken van de illegale handel in vapeproducten nadat leerlingen in Heist-op-den-Berg onwel zijn geworden. Dat staat te lezen op de website van de VRT.
The New York Times (NYT), een van 's werelds meest bekende en prestigieuze kranten, kiest Roularta Printing voor het drukken van zijn maandelijkse lifestylebijlage T Magazine – International Edition.
Kiosk had een gesprek met Miguel Denys, market manager bij Imperial Brands, over het onzinnige van het huidige tabaksbeleid en de rol die de handel zou kunnen spelen om het tij te keren. Of tenminste om de schade te beperken.
Van dagbladhandelaars tot handelaar in bouwmaterialen, ijzerwaren en tuinproducten, van retailer tot schoenenverkoper. Voor elk vak binnen de retailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.