Online magazines

28 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
PAYCONIQ WORDT DUURDER

Begin februari kondigde Payconiq aan vanaf april 2024 handelaren met een contract een jaarlijkse exploitatievergoeding van 18 euro aan te rekenen, ofwel 1,50 euro per maand. Volgens de elektronische betalingsdienst wordt de regelgeving voor financiële instellingen almaar strenger, met extra kosten als gevolg.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager
Kies ofwel voor een compleet kassasysteem met programma,​ accessoires en technische ondersteuning, of laat ​ onze software op uw huidige kassa te installeren. Gebruiksvriendelijk, veilig en compatibel met de​ voornaamste betaalsystemen.
Sinds kort kan de economische inspectie ondernemers verplichten om betalingen in cash te aanvaarden. Wie een tweede keer betrapt wordt, riskeert een sanctie. Dat staat te lezen in De Tijd van 9 februari.

Begin februari kondigde Payconiq aan vanaf april 2024 handelaren met een contract een jaarlijkse exploitatievergoeding van 18 euro aan te rekenen, ofwel 1,50 euro per maand.

 

De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!

Papermints, de Belgische ademverfrissers die reeds in meer dan 40 landen worden verkocht, lanceerde recent de 60 CoolCaps.

 

 

 

Lees nu Kiosk! Onmisbare vakinformatie voor de dagblad- en tabakshandel.

 

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.