Online magazines

3 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Op een succesvol 2024!

Vooreerst wenst de voltallige redactie van Kiosk elke dagbladhandelaar het beste voor 2024. Wij hopen van harte dat dit nieuwe jaar voor u succesvol wordt, dat u de juiste tools, producten of diensten vindt die uw zaak recht kunnen houden. Uiteraard doen wij er van onze kant alles aan om u daarbij te helpen. Onder andere met wekelijkse nieuwsbrieven. Dit is alvast onze eerste van 2024. Veel leesplezier...

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Elfbar, het elektronische sigarettenmerk dat in heel Europa een hit is, zet zijn verovering van het continent verder.
Telecom- en postregulator BIPT lanceert een vergelijkingswebsite voor postpakketten, identiek aan de tariefvergelijker voor de telecomsector
Kiosk had een gesprek met Cyril Herben, één van de oprichters van Buddy Belgium, over de accijnzen op elektronische liquids vanaf 1 januari 2024 en over de gevaren van synthetische en semi-synthetische producten.
Bent u sterk betrokken bij het technisch en beroepsonderwijs of vertegenwoordigt u een bedrijf dat dringend nood heeft aan goede technische profielen? Dan mag u het symposium op woensdag 24 januari niet missen.
Bijna vier op de tien zelfstandigen heeft te hoge werkstress. Bij ondernemers met personeel is dat zelfs 44%. Daarom wil ondernemersorganisatie UNIZO dat administratie eenvoudiger wordt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.