Online magazines

21 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Wat denken jullie over antitabaksmaatregelen
In november 2023 hielden wij een rondvraag onder onze lezers naar aanleiding van het nieuwe antitabaksplan van de federale overheid. Maar liefst 91 respondenten gaven hun mening op 5 actuele vragen. Uit de resultaten bleek dat volgens onze lezers heel wat maatregelen het aantal rokers niet zullen terugdringen.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Begin februari kondigde Payconiq aan vanaf april 2024 handelaren met een contract een jaarlijkse exploitatievergoeding van 18 euro aan te rekenen, ofwel 1,50 euro per maand.

 

Uw medewerker wordt ziek net voor of tijdens zijn verlof. Wat nu? UNIZO geeft het antwoord.

 

 

 

 

In november 2023 hielden wij een rondvraag onder onze lezers naar aanleiding van het nieuwe antitabaksplan van de federale overheid. Maar liefst 91 respondenten gaven hun mening op 5 actuele vragen.
Distrishop geeft u als geen ander gedetailleerde rapporten over uw verkoop en voorraad, zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen over uw verkoop, marge en stock… Een mobile app is ook beschikbaar.
De mooiste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave. Een echte must-have voor wie bouw- of verbouwplannen heeft.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.