Online magazines

6 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Tabakssector reageert op nieuwe antitabaksregels 
De storm aan nieuwe antitabaksmaatregelen gaat maar niet liggen. Met 2024 voor de deur hebben wij de ganse sector bevraagd rond dit delicate onderwerp. "Politieke maatregelen aankondigen zonder eerst de betrokken sectoren te raadplegen of te wachten op wetenschappelijk advies getuigt van een gebrek aan ernst en politieke verantwoordelijkheid", klinkt het. 
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Kiosk had een gesprek met Cyril Herben, één van de oprichters van Buddy Belgium, over de accijnzen op elektronische liquids vanaf 1 januari 2024 en over de gevaren van synthetische en semi-synthetische producten.
Snackrepen, chocolade- en candybars gaan al vele jaren vlot over de toonbank. Tijdens de opeenvolgende lockdowns was er tijdelijk minder vraag naar on-the-gosnacks aangezien men minder onderweg was. Nadien herademde de markt en die positieve trend zet zich tot op vandaag verder.
De storm aan nieuwe antitabaksmaatregelen gaat maar niet liggen. Met 2024 voor de deur hebben wij de ganse sector bevraagd rond dit delicate onderwerp.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.