Online magazines

30 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
toename aantal Tabakswinkels in nederland

In Nederland geldt vanaf 1 juli 2024 een verbod op de verkoop van tabak in grootwarenhuizen. Een gevolg hiervan is een toename, voor het eerst sinds 10 jaar, van het aantal winkels dat tabak verkoopt, vooral vlakbij supermarkten. Die winkeltjes zijn in veel gevallen zelfs eigendom van diezelfde supermarkten. We vermoeden dat dit niet de bedoeling moet geweest zijn van de wetgevers.

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

Op 11 januari 2024 zijn de voorschriften in de kleinhandel in werking getreden met betrekking tot de verkoop van e-sigaretten en navulverpakkingen.
In Nederland geldt vanaf 1 juli 2024 een verbod op de verkoop van tabak in grootwarenhuizen. Een gevolg hiervan is een toename, voor het eerst sinds 10 jaar, van het aantal winkels dat tabak verkoopt, vooral vlakbij supermarkten.
De mooiste schilderprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave van Decoratie. Een echte must-have voor wie schilder- en decoratieplannen heeft. Kijk, lees en wees geïnspireerd voor uw komende projecten!

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

 

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.