Online magazines

10 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Bezoek de Paper Show 2024

Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals zoals u. De exposanten presenteren er papierwaren, kantoorartikelen, schoolmateriaal, wenskaarten, hobbyartikelen enzomeer. Vergeet dus zeker niet de beurs een bezoekje te brengen. 

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

In januari gaat de Paper Show weer door en met veel plezier ontvangen we onze gasten in stijl in de bekende Nekkerhal te Mechelen.
Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Davidoff of Geneva Benelux is in juni 2023 gestart met de verdeling van twee premium sigarettenmerken van Karelia Tobacco Company Inc., de grootste Griekse tabaksonderneming, op de Belgische markt.
Elke dag worden ongeveer 1 miljoen online pakketjes geleverd in ons land. Thuis, op het werk, in een afhaalpunt, in lockers of in de winkel, de opties worden talrijker. Maar de impact hiervan is groot: uitstoot van koolstoffen, luchtvervuiling ...
De meest opvallende trend bij aanstekers gaat de laatste jaren in de richting van multifunctionele modellen die geschikt zijn voor rokers én voor huishoudelijk gebruik.
In Januari, geniet van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.