Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
2023 prima jaar voor boeken, volgt 2024?
2023 was een prima jaar voor de boekensector. Om ervoor te zorgen dat deze tendens zich voortzet, focussen dagbladhandelaren het best op populaire lectuur zoals feelgood en thrillers, méér Engelstalig werk en meer specifiek op reeksen. Wie zorgt voor een schappelijke prijs, het aanbod met passie aanbeveelt en etaleert op een overzichtelijke boekentafel, verkoopt gegarandeerd.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager
De strengere regelgeving op rookwaren die er in 2025 aankomt, stellen ondernemers voor een grote uitdaging. Conway informeert en inspireert jou tijdens Atelier Fumé over hoe jij de verkoop van tabakswaren nog correct en rendabel kan organiseren!

Eind maart lanceerde de Belgische Hoge Gezondheidsraad een advies om de schade van alcoholconsumptie te beperken.

 

 

België verbiedt vanaf 1 januari 2025 de verkoop van wegwerpvapes, nadat het daarvoor de goedkeuring kreeg van de Europese Commissie.

 

 

 

2023 was een prima jaar voor de boekensector. Om ervoor te zorgen dat deze tendens zich voortzet, focussen Vlaamse én Waalse dagbladhandelaren het best op populaire lectuur zoals feelgood en thrillers, méér Engelstalig werk en meer specifiek op reeksen.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.