Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
In gesprek met Xavier Deville van Prodipresse

Kiosk had een gesprek met Xavier Deville, voorzitter van Prodipresse, de Waalse tegenhanger van Perstablo, over de grootste gevaren voor het voortbestaan van de sector en de uitdagingen van de toekomst. Hierbij ging Xavier geen enkel moeilijk onderwerp uit de weg. U leest het volledige artikel in deze nieuwsbrief.

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

Perstablo roept de overheid op om werk te maken van de illegale handel in vapeproducten nadat leerlingen in Heist-op-den-Berg onwel zijn geworden. Dat staat te lezen op de website van de VRT.

The New York Times (NYT), een van 's werelds meest bekende en prestigieuze kranten, kiest Roularta Printing voor het drukken van zijn maandelijkse lifestylebijlage T Magazine – International Edition.

 

Begin februari kondigde Payconiq aan vanaf april 2024 handelaren met een contract een jaarlijkse exploitatievergoeding van 18 euro aan te rekenen, ofwel 1,50 euro per maand.

 

Kiosk had een gesprek met Xavier Deville, voorzitter van Prodipresse, de Waalse tegenhanger van Perstablo, over de grootste gevaren voor het voortbestaan van de sector en de uitdagingen van de toekomst.

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.