Online magazines

30 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Durcat in wemmel: al jaar en dag een succesverhaal

Terwijl de meeste Belgische dagbladhandels het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden en velen zelfs noodgedwongen moeten sluiten, gaat het jaar na jaar steeds beter met dagblad- en papierhandel Durcat in Wemmel. Maar voor dat toenemende succes moeten zaakvoerders Patrick De Smet en Christine Van Holderbeke heel hard werken en veel ontzeggen. Ze hebben bovendien maar liefst 5 (!) overvallen getrotseerd. Lees hun verhaal in deze nieuwsbrief.

Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Smoking Info is de nieuwe applicatie voor tabaksproducten en elektronische sigaretten in België, opgesteld door de FOD Volksgezondheid.

 

Terwijl de meeste Belgische dagbladhandels het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden en vele zelfs noodgedwongen moeten sluiten, gaat het jaar in jaar uit steeds beter met dagblad- en papierhandel Durcat in Wemmel.
Het Belgische Ehale, bekend van onder meer het eigen merk Hexa, heeft zich de voorbije vijf jaar voortdurend geprofileerd als een innovator in de vapingmarkt. We hadden hierover een gesprek met Cédric Rijkers, managing director van Ehale.
Of u nu een klein bedrijf runt en extra ruimte nodig heeft voor uw leveringen en materialen, of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige auto voor uw dagelijkse ritjes, de Tourneo Courier heeft het allemaal.
Het is geen geheim dat de verkoop van tijdschriften onder druk staat. Puzzelmagazines zwemmen echter al vele jaren tegen die stroom in. Meer nog: in een sterk krimpende tijdschriftenmarkt is het de enige categorie die duurzaam blijft groeien en vernieuwen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.