Online magazines

08 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
enquête: Wat vindt u van het nieuwe antitabaksplan?

Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke gaat in 6de versnelling in zijn strijd tegen tabak. Er komen versneld enkele nieuwe maatregelen, zoals de intrede van taksen op e-liquids vanaf 1 januari 2024 en een verbod op tabaksverkoop in winkels groter dan 400 m² en een uitstalverbod vanaf 2025. Wij zijn heel benieuwd naar uw mening en vragen u dan ook een paar seconden van uw kostbare tijd om onderstaande enquête in te vullen.  

Lees nu Kiosk! Onmisbare vakinformatie voor de dagblad- en tabakshandel.
Begin november werd B18 officieel gelanceerd: een initiatief van Vision Presse, Perstablo en Prodipresse. B18 is een verantwoordelijk netwerk voor de verkoop van tabak en tegelijkertijd een eerste antwoord op het antirookplan van de federale regering.
Glitters zijn sinds 15 oktober verboden in België en Europa. Dat besliste de EU in haar strijd tegen milieuvervuiling.
De derde editie van het boekenfestival Boektopia in Kortrijk klokt af op 47.000 bezoekers. "Een enorm succes", klinkt het bij de organisatie. "We tellen 70% meer bezoekers dan vorig jaar." Er gingen 105.000 boeken over de toonbank.
Federaal minister Frank Vandenbroucke kondigde recent nieuwe maatregelen aan in zijn antitabaksplan. Wij zijn benieuwd naar uw mening op enkele vragen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.