Online magazines

24 maart 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
Ontdek de top 10 best verkochte krasspelen van 2020
De top 10 wordt voornamelijk samengesteld door CASH en Win for Life. CASH € 20 blijft ook dit jaar het meest verkochte krasspel. Om dat te vieren herlanceert de Nationale Loterij begin mei de volledige CASH-familie met een nieuw design.

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Ondanks het moeilijke jaar is de omzet van de verkoop van krasspelen in 2020 met 16% gestegen. Krasspelen blijven dus een zeer populair product. De verkoop in de retail stijgt zelfs met 9%, wat uitzonderlijk is, gezien de coronacontext.
In 2020 mochten meer dan 94 miljoen Belgen zich winnaar noemen, onder hen werd een winst van ruim 817 miljoen euro verdeeld. Spelen doen Belgen nog steeds het vaakst in de fysieke winkelpunten. 77% van de totale omzet is afkomstig uit de retail.
Cannabisspeciaalzaak De Boeren is ondertussen al één jaar open en er werd al een tweede zaak geopend in Ieper. “We hebben een uitgebreid assortiment aan CBD-producten”, vertelt medezaakvoerder Nicolas Debouverie. “Toch hopen we dat we nog verder kunnen uitbreiden.”
In 2018 richtten enkele 30’ers in Brussel een start-up op actief in de CBD-markt. Maak kennis met Buddy Belgium, de eerste officiële invoerder van cannabis light in België.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.