Online magazines

18 september 2020 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

accijnzen alternatieve rookwaren binnenkort gelijk getrokkeN? 
Worden de accijnzen op alternatieve rookwaren binnenkort gelijk getrokken? Het voorstel ligt alleszins al op tafel bij de Europese Raad van Ministers. Zij dienden een verzoek in om alternatieve rookwaren op te nemen in de EU-Tabaksaccijnsrichtlijn.

Melissa Himpe
Bladmanager
De Europese Raad van Ministers heeft de Europese Commissie verzocht om alternatieve rookwaren zoals e-sigaretten en verwarmde tabaksproducten op te nemen in de EU-Tabaksaccijnsrichtlijn. Daarmee gaan in de hele EU minimumtarieven voor accijns op deze producten gelden.
Vul deze korte survey in en win een van de 6 waardebonnen van 50 EUR. Meedoen neemt niet meer dan enkele minuten van uw tijd in beslag.
De coronacrisis liet e-commerce ontploffen. De onlineverkoop kende een ongeziene stijging, wat voor vele webshops heeft geleid tot problemen in verband met het halen van beloofde levertermijnen en de bevoorrading van hun stock. De afgelopen periode maakt de vraag “hoe maak je e-commerce succesvol?” relevanter dan ooit.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.