Online magazines

14 juli 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

 
Bankieren ook binnenkort in uw zaak? 
Terwijl steeds meer traditionele banken hun kantoren sluiten en er ook steeds minder geldautomaten zijn, ziet het Franse Nickel een gat in de markt. Het bedrijf sloot een deal met de federaties van persverkopers in ons land, zodat bankieren ook zal kunnen in de krantenwinkel.

Melissa Himpe
Bladmanager
De coronapandemie had een grote invloed op het betaalgedrag van de consument en veroorzaakte een enorme shift van offline naar online winkelen, waardoor het aantal onlinebetalingen fors steeg.
Vanaf volgend jaar kan men in krantenwinkels in ons land een bankrekening openen, er geld storten of cash afhalen. Nickel, een dochteronderneming van het Franse BNP Paribas, mikt op 1.400 verkooppunten en 300.000 klanten.
POLL: BANKIEREN IN DE DAGBLADHANDEL
Vul de poll in en ontdek ook meteen hoe uw collega dagbladhandelaars hierover denken.
Staat u ervoor open bankieren als dienst in uw winkel aan te bieden?
 
Ja
 
Nee
De Conway klanten krijgen maar liefst 21 dagen de tijd om te genieten van extra sterke deals en een heleboel Superprijzen-acties. Inschrijven voor deze spectaculaire virtuele ervaring kan via conway.virtualfair.be, conway.be of conway24.be!
De leegstand van winkelpanden in Vlaanderen staat zwaar onder druk, zeker in de stadskernen. Waregem is een van de weinige steden die het een pak beter doet dan de rest. Als regionale winkelstad neemt ze tal van initiatieven.
De schreeuw om innovatie en vernieuwing klinkt alsmaar luider vanuit de hoek van de steeds meer geïnformeerde consument. Om in te spelen op de huidige marktontwikkeling, trachten drankproducenten in te zetten op drie belangrijke tendensen: de drang naar lokale, natuurlijke én gezondere alternatieven.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.