Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Genereer mooie omzet met sigaren
Er zijn heel wat redenen waarom u sigaren als een toevoeging van het assortiment zou moeten overwegen. U trekt er niet alleen een nieuw publiek mee aan, ook uw bestaand cliënteel kunt u betrekken in een nieuwe wereld. Bovendien garanderen sigaren extra omzet met een mooiere marge dan andere rookwaren.

Melissa Himpe
Bladmanager
De standaard wordt gezet door Cuba, tweede in lijn is Nicaragua, met een constante kwaliteit. Sigaren uit de Dominicaanse Republiek en Honduras krijgen ook de nodige waardering, en tot slot vallen er ook nog heel wat Braziliaanse pareltjes te ontdekken.
In de loop van het najaar lanceert Cubacigar Benelux een nieuw retailconcept waarin alle winkels in België die sigaren verkopen, opnieuw onderverdeeld zullen worden. Het oude concept bestaat ondertussen reeds 14 jaar en is dringend aan vernieuwing toe.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden. Het uitgebreide gamma diverse systemen heeft als gevolg dat de ene hybrideaandrijflijn beter tot zijn recht komt tijdens korte ritten of in stadsverkeer, terwijl andere energie-efficiënter presteren tijdens lange afstandsritten of op snelwegen. Een hybride die naadloos aan al deze uiteenlopende gebruiksdoelstellingen kan beantwoorden, bestaat dus niet. Bovendien – en dat wordt nog te vaak vergeten – moet bij de aanschaf van een hybridewagen het profiel van de end user, die met deze wagen zijn professionele verplaatsingen zal maken, nadrukkelijk in overweging worden genomen.
Administratie, pers, food&beverages Administratie, pers, food&beverages Distriweb, de tool voor het beheer van pers, is ook een e-commercesite met een assortiment van meer dan 6000 referenties in pers en een uitgebreid catalogus van meer dan 1500 producten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.