Nieuwe cigarillo gerold met Belgisch geteelde tabak

Ivan Vandaele Vandermarliere Cigar Family
Ivan Vandaele is een van de drie Belgische tabakskwekers van wie Vandermarliere Cigar Family tabak afneemt voor hun nieuwe cigarillo Neos Maxi

België heeft een rijke tabaksgeschiedenis. De tabaksplantage werd al in de 16e eeuw aangelegd in West-Vlaanderen. Dankzij haar leemachtige grond vormt de provincie het hart van de teelt, toen en nu nog steeds. Hoewel we de gloriejaren voorbij zijn – België telt nog amper 24 tabakstelers – zoeken lokale fabrikanten opnieuw naar tabak van eigen bodem. Zo houden ze een eeuwenoude traditie in stand en ondersteunen ze de tabakstelers. Vandermarliere Cigar Family is één zo’n fabrikant. Zij lanceerden onlangs hun nieuwe cigarillo Neos Maxi, deels gerold met Belgisch geteelde tabak. Het product stelden ze voor de op de Ichtegemse velden van boer Ivan Vandaele, de boer die de tabak in kwestie kweekt.

Meer weten over

SIGAREN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.