ESSAY HAMMERTIME

Reshaping the home improvement store

Gejuich alom in de doe-het-zelf; niets dan positieve reacties op de - toegegeven, extreem goede - omzetcijfers voor 2020. "Er wordt driftig gekoerst in de Belgische doe-het-zelf, maar het is een kermiskoers geworden", zegt Thierry Coeman. "We moeten met ons allen dringend de neus van de guidon halen en een brede blik werpen op wat er om ons heen gebeurt, of de omzet verdwijnt langzaam maar zeker in de zakken van nieuwe spelers." In zijn essay Hammertime geeft hij de lezer duidelijke kapstokken om het anders aan te pakken. In zeven behapbare delen bekomt u een aanstekelijke drijfveer om Hammertime eigenhandig, lokaal, toe te passen.

BESTEL DIT ESSAY NU voor slechts 25 euro
(incl. btw en verzendingskosten)

THIERRY COEMAN

  • Deel één nodigt de lezer uit om vanuit een breder perspectief te kijken naar het reilen en zeilen in de markt. Nog te veel beslissingsnemers vertoeven dagelijks in hun kantoor of hun winkel en observeren amper nog wat er zich over het muurtje afspeelt …
  • Deel twee bouwt de eerste vier bouwstenen voor het vernieuwend concept die elk focussen op de menselijke waarden die de klusser en de tuinier voortaan aanspreken. ‘ Hospitality ‘ - vertaal alle vormen van klantgericht handelen om zich thuis te voelen - vormt er de belangrijkste van, vooral tijdens het Covid-19-tijdperk.
  • Deel drie stuurt een hybride hefboom aan om voortaan het B2C gedreven concept van de DHZ-winkel naadloos te vermengen met een b2b-gehalte: de toekomstige Hubomat-winkels en de Home Services van All Fields illustreren dit perfect.
  • Deel vier verduidelijkt hoe 12 aaneensluitende functies een totaal nieuwe invulling geven aan de fysische winkel. Te veel spelers in de markt hebben verkeerdelijk ingeschat dat ‘beleving' an sich dé toverformule zou worden voor de herpositionering van de winkel. Een grote misvatting.
  • Deel vijf vormt de grote doorbraak voor de winkelconcepten van morgen waar het begrip ‘Service’ wordt heruitgevonden.
  • Deel zes schudt iedereen opnieuw wakker omdat nog te veel spelers, zowel retailers, zelfstandigen als leveranciers de ‘basics’ onvoldoende onder de knie hebben om sterke partnerships op te bouwen.
  • Deel zeven sluit Hammertime af met een katalyserend effect: eens je de zes eerste onderdelen ‘cum laude’ beheerst en de wereld begint te benchmarken, bekom je een aanstekelijke drijfveer om Hammertime eigenhandig, lokaal, toe te passen.

hammertime

Ondertussen kreeg Hammertime ontzettend veel aandacht op internationaal niveau.

BESTEL DIT ESSAY 
en creëer nieuwe dynamiek en versterk succesvol de winkelbeleving in uw winkel.

23,58 (excl. BTW)
  • Gratis het digitale magazine in de mailbox

Dit product is niet beschikbaar
Tijdelijk niet beschikbaar

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.