Producenten volgen de consumententrends op de voet, en reageren met een betere smaak, een uitgebreider aanbod en meer convenience

TIEN GOUDEN TIPS OM DE VERKOOP VAN BEREIDE GERECHTEN TE BOOSTEN

Doeltreffende winkelcommunicatie is onontbeerlijk

Het rayon van de bereide gerechten vertoont al jaren stijgende verkoopcijfers. Producenten volgen de consumententrends op de voet, en reageren met een betere smaak, een uitgebreider aanbod en meer convenience. Benut dit groei-potentieel met de waardevolle tips van specialisten. Vooral op het vlak van instore communicatie, met een duidelijke schapnavigatie in het bijzonder, boekt u nog heel wat vooruitgang. Voorts is het nodig zich open te stellen voor producten die op de vraag naar gezondere alternatieven inspelen. Ten slotte zijn promo's, degustatiemomenten en combiverkopen dé manier om de categorie in de kijker te plaatsen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.