- 10 februari 2020
- Door Tom D'Halluin
- | Bron: Retail Professionals
Dossier vleesvervangers
Steeds meer mensen eten minder (flexitariërs) of helemaal geen (vegetariërs) vlees of vis meer. Een groeiende groep consumenten (veganisten) schrapt ook eieren, kaas en andere dierlijke producten. Hoe u het enorme groeipotentieel van die snelgroeiende doelgroepen maximaal kunt benutten? Verbreed uw assortiment vlees- en visvervangers, en presenteer dat schapoverschrijdend én confronterend.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.