Trends & winnaars op Seafood Expo Global  

Trends & winnaars op Seafood Expo Global

Trends & winnaars op Seafood Expo Global Een culinaire en luxe-ervaring wordt belangrijker Belangrijkste trends Een culinaire en luxe-ervaring lijkt bij vele producenten op Seafood Expo Global terug te komen. Denk aan oesters, caviaar en jakobsschelpen. Consumenten zijn daarnaast op zoek naar gemakkelijke en snelle manieren om vis te eten. Zo wordt vis een meer toegankelijke optie in het menu van de koper. Ten slotte zijn gezonde snacks, aperitiefhapjes en bijgerechten dit jaar een trend onder de exposanten van Seafood Expo Global. Bij Seafood Processing Global komen een maximum aan efficiƫntie, gebruiksvriendelijkheid en afvalvermindering terug, noodzakelijke eigenschappen voor visverwerkende machines. Seafood Excellence Global Awards Globe Export / Algues de Bretagne (Frankrijk) won de prijs voor Beste Horeca Product voor zijn gemarineerd zeewier. Vers geoogst zeewier wordt gekookt en daarna gemarineerd met specerijen, olie, azijn en wijn. Beschikbaar in 2 smaken: ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.