Online magazines

05 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Beloftevol 2022 voor sportsbetting
De zomer van 2021 was een bijzonder goede zomer voor de aanbieders van sportweddenschappen. Volgend jaar wordt trouwens nog zo’n jaar vol grote sportevenementen, zoals de Winterspelen in februari 2022 in Peking, maar vooral de Wereldbeker op het einde van het jaar in Qatar.

Melissa Himpe
Bladmanager
Het beloven spannende tijden te worden in de sector van sportweddenschappen. De zomer van 2021 was er al eentje van herstel, maar met de Winterspelen en het WK voetbal in het verschiet zou men wel eens nog hogere cijfers kunnen noteren.
Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor alcoholvrij bier uit gezondheidsoverwegingen of ter vervanging van zoete frisdranken. Hierdoor nemen het aanbod en de kwaliteit van de alcoholvrije bieren enorm toe.
De markt van longfillers kon de voorbije twee jaar positieve cijfers voorleggen. De gestegen vraag werd onder meer in de hand gewerkt door corona. Weken thuiszitten heeft de sigaren- en humidorconsumptie bij sigarenliefhebbers verhoogd.
Zoals elk jaar lanceert bpost opnieuw twee nieuwe uitgiftes voor eindejaarszegels. Op standaard eindejaarszegel prijkt een schommelpaardje, op de thematische kerstzegels schattige huisdiertjes in een warme kerstsetting.
Hoe wordt geventileerd in jouw bedrijfsruimte? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.