Online magazines

09 september 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
 
3 trendbreuken in het perssegment
“De totale markt losse verkoop draait nog steeds een omzet van 300 miljoen euro. Maar die is wel elk jaar dalende. In 2020 hebben we het jaar echter flat afgesloten met een lichte stijging. Daar zien we dus het positieve effect dat Covid-19 heeft gehad voor het perssegment", aldus Tom Vermeirsch van Ubiway.

Melissa Himpe
Bladmanager
Pers kende al enkele jaren een neerwaarste verkoopevolutie, maar Covid-19 heeft een breekpunt gebracht in de cijfers. Het digitaal bereik en de abbonementen kenden een mooie stijging en ook de losse verkoop daalde een pak minder sterk.
De binnenlandse tabaksmarkt deed het goed. En dat vertaalt zich ook in een goed 2020 voor de leveranciers van tabaksaccessoires. Veel producenten en importeurs blijven echter voorzichtig. Er vielen weinig nieuwe lanceringen te noteren.
Het aanbod van Stijn Deman schreeuwt luxe en daar werd ook het interieur op afgestemd. “Ik geloof steevast dat een interieur het aanbod naar een hoger niveau kan tillen”, beaamt hij. “Mijn winkel is daarvan het bewijs."
www.papermints.eu biedt unieke producten aan ,die uw klant niet vindt in de groot distributie maar alleen in impulsshops : benzine stations ,krantenwinkels, nachtwinkels. Alle Lukoils ,meeste zelfstandige tank stations , Comme chez nous stations ,Press Shops , Night and Day, White nights scoren boven verwachting.
De Conway klanten krijgen maar liefst 21 dagen de tijd om te genieten van extra sterke deals en een heleboel Superprijzen-acties. Inschrijven voor deze spectaculaire virtuele ervaring kan via conway.virtualfair.be, conway.be of conway24.be!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.