Online magazines

01 september 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
 
Dagbladhandel Descamps biedt meer dan 300 titels aan
Met om en rond de 300 titels mag Valérie zichzelf wel als gespecialiseerd in persartikelen bestempelen. “Een erfenis van de vorige uitbater Patrick”, aldus Valérie. “Hij had enorm veel geïnvesteerd in zijn persaanbod en dat probeer ik nog steeds te doen. En dat loont enorm."

Melissa Himpe
Bladmanager
In de portiek van Dagbladhandel Descamps word je verwelkomd door een leuk aanbod vintage wenskaarten, en bij het binnenwandelen met een warme groet door zaakvoerster Valérie Descamps. Klanten kunnen hier altijd terecht voor een koffie, hun favoriete krant of magazine of een leuk geschenkje.
Sinds enkele jaren zien we een duidelijk positieve trend in de verkoop van snackrepen, chocolade- en candybars in de kiosk. 2020 was echter wel een moeilijk jaar. Door de Covid-situatie nam het on-the-go snacken - tijdelijk - af.
In 2019 gaven we met z’n allen 11,46 miljard euro uit via het internet. Maar dan volgde de e-commercegolf door corona. Ook het aantal pakjes dat via afhaalpunten wordt geleverd, stijgt, zeker in volume.
Profiteer van ons loyaliteitsprogramma op Distriweb en verzamel punten voor extra kortingen bij uw aankopen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.