Online magazines

11 augustus 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
 
Overname Bayard Presse door Roularte betekent potentieel meer titels
Plus Magazine in België, Nederland en Duitsland, Frau Im Leben in Duitsland en Télépro vallen voor de volle 100% in handen van Roularta. Die overname zagen zij nodig om de digitale investeringen in goede banen te leiden. 

Melissa Himpe
Bladmanager
“We hadden die magazines reeds voor 50% in handen. De keuze om die volledig over te nemen, is er gekomen ten goede van de verticale integratie. We staan op het punt heel wat digitale investeringen te doen en dan is het niet slecht dat alles intern zit."
De Independent European Vape Alliance (IEVA) werd opgericht in 2019. Het is haar missie om Europese vapebedrijven die onafhankelijk zijn van de tabaksindustrie samen te brengen. Kiosk sprak met Dustin Dahlman, de voorzitter van de federatie.
De Conway klanten krijgen maar liefst 21 dagen de tijd om te genieten van extra sterke deals en een heleboel Superprijzen-acties. Inschrijven voor deze spectaculaire virtuele ervaring kan via conway.virtualfair.be, conway.be of conway24.be!
Vanaf volgend jaar kan men in krantenwinkels in ons land een bankrekening openen, er geld storten of cash afhalen. Nickel, een dochteronderneming van het Franse BNP Paribas, mikt op 1.400 verkooppunten en 300.000 klanten.
POLL: BANKIEREN IN DE DAGBLADHANDEL
Vul de poll in en ontdek ook meteen hoe uw collega dagbladhandelaars hierover denken.
Staat u ervoor open bankieren als dienst in uw winkel aan te bieden?
 
Ja
 
Nee
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.