Online magazines

24 juni 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
DE BOEREN: VOORBEELD VAN SUCCESVOLLE LEGALE CANNABISWINKEL
De Boeren is gegroeid vanuit de interesse en affiniteit met CBD van de zaakvoerders zelf. “Der­gelijke winkels begonnen heel sterk op te komen in Wallonië en in Brussel. Wij hebben toen ook de koppen bij elkaar gestoken om het concept uit te werken."

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Cannabisspeciaalzaak De Boeren is ondertussen al één jaar open en er werd al een tweede zaak geopend in Ieper. “We hebben een uitgebreid assortiment aan CBD-producten”, vertelt medezaakvoerder Nicolas Debouverie. “Toch hopen we dat we nog verder kunnen uitbreiden naargelang de wetgeving verder evolueert en versoepelt.”
2020 was weer een woelig jaar in tabaksland en daar zat Covid-19 voor een groot deel tussen. We zetten de belangrijkste recente evoluties in alles segmenten voor u even op een rijtje.
De Kansspelcommissie is de enige instantie bevoegd om de markt te controleren. Ze reikt vergunningen uit, voert controles uit, controleert indien nodig uw boekhouding en legt sancties op. Maar wat zijn de regels waar u zich moet aan houden?
Profiteer van ons loyaliteitsprogramma op Distriweb en verzamel punten voor extra kortingen bij uw aankopen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.