Online magazines

02 juni 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
Vape-aanbod werd redding van dagbladhandel at the movies
"Het grootste deel van onze omzet halen we uit onze vaporstore en hadden we niet op dat deel van ons aanbod kunnen terugvallen, dan weet ik niet of we als winkel nog zouden bestaan vandaag", aldus uitbater Raf De Graeve van dagbladhandel At The Movies. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Uitbaters Raf De Graeve en Moniek De Smet begonnen hun zaak 20 jaar geleden als videotheek. Toen de branche in 2010 echter in moeilijkheden geraakte, keken ze uit naar iets nieuws. “Uitbreiden richting een dagbladhandel leek ons toen de meest logische stap”, aldus Raf.
In 2019 gaven we met z’n allen 11,46 miljard euro uit via het internet. Maar dan volgde de e-commercegolf door corona. Ook het aantal pakjes dat via afhaalpunten wordt geleverd, stijgt, zeker in volume.
“40% van de Belgen drinkt gezonder omwille van de coronacrisis”, zo blijkt uit de cijfers van de VIWF. En daar spelen diverse waterproducenten gretig op in. Ook als dagbladhandelaar kunt u meesurfen op de hype.
Zin in de zomer? Red Bull ook! Daarom lanceert de marktleider in de categorie energy drinks nu al hun Red Bull Summer Edition. Die combineert de bekende eigenschappen van Red Bull Energy Drink met de verfrissende smaak van watermeloen. Net op tijd voor dat betere weer dat er wel moet aankomen, toch? De Red Bull Summer Edition is vanaf nu voor een beperkte tijd beschikbaar.
2020 was weer een woelig jaar in tabaksland en daar zat Covid-19 voor een groot deel tussen. We zetten de belangrijkste recente evoluties in alles segmenten voor u even op een rijtje.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.