Online magazines

05 mei 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
6 tips voor het inrichten van de drankkoeler in uw zaak
Een koelkast met drank mag tegenwoordig niet meer ontbreken in uw zaak. Maar dacht u al eens na over hoe u die het best inricht? In 6 tips begeleiden wij u naar een optimale verkoop. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Consumenten ontdekken meer en meer de diversiteit van bier. Alcoholvrij bier is een van de snelst groeiende markten in België. Er zijn steeds meer mensen die voor deze variant opteren uit gezondheidsoverwegingen of ter vervanging van een zoete frisdrank.
De dagbladhandel breidt z’n activiteiten steeds verder uit. Zo kan de klant er alsmaar vaker terecht voor een groot aanbod aan gekoelde dranken. Dit vereist uiteraard een koelkast om de dranken lekker fris te houden. Hoe gaat u het best aan de slag?
Consumenten gaan al een tijdje op zoek naar gezonde alternatieven en laten de suikerbommetjes steeds vaker achterwege. Producenten van energiedrankjes springen onmiddellijk op de kar en gaan aan de slag om gezondere varianten op de markt te brengen.
Deze woonst met bijhorend dagbladhandel is centraal gelegen in Zedelgem dorp, tussen verschillende andere lokale handelaars. De dagbladhandel bestaat uit een grote handelsruimte met aansluitend een praktische berging voor stockage.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.