Online magazines

17 maart 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
Afhaalunten steeds populairder
bpost ziet dat zijn klanten tegenwoordig vaker voor een afhaalpunt kiezen dan vijf jaar geleden.Ook GLS geeft aan dat het aantal pakketten dat in zijn parcelshops wordt verzonden of afgehaald op vijf jaar tijd verdubbeld is. En dat is positief voor u. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Al voor het vijfde jaar op rij geven we met z’n allen in België meer online uit, zo blijkt uit onderzoek van de BeCommerce Market Monitor. Steeds meer klanten pikken hun bestellingen ook in afhaalpunten op. Dat opent perspectieven voor u als dagbladhandelaar.
Het product leunt perfect aan bij andere producten uit uw assortiment: vaak on the go, een impulsaankoop en een snelle service. Koffie kan dus een aanvulling zijn op uw assortiment, maar opgelet: is het effectief zo eenvoudig als het lijkt?
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Profiteer van ons loyaliteitsprogramma op Distriweb en verzamel punten voor extra kortingen bij uw aankopen
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.