Online magazines

17 februari 2021 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
Vape-industrie kent groot potentieel: van alle rokers vapet 5% regelmatig
Het aantal vapers is de laatste jaren sterk toegenomen. Vapen heeft in België nog een enorm potentieel, want ons land telt momenteel ongeveer twee miljoen rokers. 5% van dat aantal rokers zou regelmatig vapen. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Zowel de vraag naar als het aanbod van e-sigaretten stijgt, ondanks het moeilijke jaar 2020. Naarmate er meer consumenten bijkomen, stijgt ook het aantal merken aanzienlijk.
Zeven op de tien Belgen vinden vapen even schadelijk dan roken. Dat is een opmerkelijke conclusie uit een recente bevraging bij 1.000 Belgen en 300 vapers van onderzoeksbureau iVOX in opdracht van British American Tobacco.
De Conway klanten krijgen maar liefst 21 dagen de tijd om te genieten van extra sterke volume deals en een heleboel Superprijzen. Inschrijven voor dit spectaculaire ‘Your Easy Shopping’-event kan via conway.virtualfair.be
Profiteer van ons loyaliteitsprogramma op Distriweb en verzamel punten voor extra kortingen bij uw aankopen
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Controleren, controleren en nog eens controleren, om vervolgens te beseffen dat zijn zes cijfers en sterrenbeeld de juiste zijn. Dat is wat een Antwerpse man meemaakte op vrijdag 8/1/21. Wat het hem opleverde? De Joker+-Jackpot van € 2.200.000!
Hoe u zich in deze buitengewone tijden kunt voorbereiden op het komende handelsjaar laten Christmasworld en Paperworld zien met hun Trends voor 2021/22 onder de titel ‘Together’. Drie trendstatements tonen de komende thema’s, kleuren, materialen, inspiratie en stijlen die ons nieuwe dagelijkse leven zullen begeleiden.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.