Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
Ondanks recente overname barst JAne Stragier van de toekomstplannen
Jane Stragier heeft er nog maar net een overname opzitten, maar dat houdt haar niet tegen om vooruit te denken. Met een nieuw ingerichte sportbettinghoek lokt ze heel wat klanten. En momenteel kijkt ze uit om een uitgebreide koffiehoek in te richten. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Amper twee maanden staat Jane Stragier full-time achter de kassa van haar zopas overgenomen dagbladhandel Boek en Spel Jane uit Geluwe. Het eerste punt op haar planning? De inrichting van een volledige ontbijt- en koffiehoek.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Tot net voor het invoeren van de lockdownmaatregelen zag de markt van sportweddenschappen er best rooskleurig uit. Operatoren die in steeds meer krantenwinkels aanwezig zijn, zagen hun marktaandeel stijgen. Maar toen was er corona.
Al sinds 1999 geldt een verbod op tabaksreclame in België met één uitzondering - tabaks- en krantenwinkels. Daar komt nu verandering in – een totaalverbod op tabaksreclame gaat in vanaf 1 januari 2021.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.