Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
GFK: "COVID-19 GEEFT FLINKE DEUK AAN CONSUMENTENVERTROUWEN"
Covid-19 heeft het voorbije jaar een flinke deuk geslagen in het consumentenvertrouwen. En dat is sterk voelbaar in de hele retailsector. Ook stationery kreeg een flinke deuk, maar bepaalde productcategorieën verkochten net meer dan anders. 

Melissa Himpe
Bladmanager
De waarde van de stationerymarkt kreeg het afgelopen jaar een flinke deuk. Desondanks schieten enkele categorieën er met kop en schouders bovenuit en floreerden ze net in deze bizarre periode. Een blik op de meest opvallende trends.
Aromatische e-liquids zijn sinds 1 april verboden in Nova Scotia (Canada). Uit een opiniepeiling is nu gebleken dat daar de verkoop van sigaretten sterk is gestegen en dat een hoog percentage van de e-rokers terug is gekeerd naar de sigaret.
Marcel Michels begon zijn carrière bij het Nederlandse Royal Agio Cigars in 1994 als product & trade marketing manager voor Frankrijk. Hij neemt vanaf 2 november de fakkel over van Peter Struber bij J. Cortès.
Distriweb, de tool voor het beheer van pers, is ook een e-commercesite met een assortiment van meer dan 6000 referenties in pers en een uitgebreid catalogus van meer dan 1500 producten.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.