Online magazines

03 september 2020 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
C&T Dagbladhandel bewijst dat een koffiehoek een meerwaarde kan zijn
De jonge garde weet eveneens van aanpakken. De jonge twintigers Celine en Tijsh baten al vier jaar hun eigen zaak C&T Dagbladhandel uit. Recent onderging de winkel een fikse renovatie, compleet met nieuwe koffiehoek. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Celine Dero en Tijsh Van Gerven namen vier jaar geleden hun plaats in achter de kassa van hun C&T Dagbladhandel. Sindsdien hebben ze de winkel grondig aangepakt met als resultaat een frisse en overzichtelijke ruimte waar eender wie zich bij het binnenwandelen meteen welkom voelt.
Een hoek waar heerlijk verse koffie wordt bereid - het blijkt een succesformule, want heel wat dagbladhandelaars richtten al een uitgebreide coffee corner in. Heeft u reeds een coffee corner? Vul de poll hieronder in en ontdek ook meteen wat uw collega's antwoordden:
Heeft u reeds een coffee corner in uw zaak?
 
Ja
 
Nee
Indien u een coffee corner heeft, komen we hier graag nog wat meer over te weten. Klik hieronder verder en vul de survey in. De resultaten ervan leest u binnenkort in uw Kiosk magazine.
Vul deze korte survey in en win een van de 6 waardebonnen van 50 EUR. Meedoen neemt niet meer dan enkele minuten van uw tijd in beslag.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.