Online magazines

28 augustus 2020 Vakinformatie voor dagblad- en tabakshandel

Online versie bekijken
Met impulsijs slaat u elke consument meteen aan de haak
IJsjes kunnen dienen als verkoelend verwenmomentje doorheen de hele dag. Door de lage investeringskost, hoge winstmarge en de minimale arbeidsintensiteit kan het aanbieden ervan resulteren in extra inkomsten, gemakkelijk verdiend.

Melissa Himpe
Bladmanager
De verkoop van ijsjes in dagbladhandels verloopt in een stijgende lijn.Jjsjes als on-the-go-snack vallen ook buiten het seizoen steeds meer in de smaak.
Vooral in het on-the-gokanaal blijven kauwgom en frismakers het goed doen. De goede marge is mooi meegenomen. Als impulsaankoop zijn vooral kleinere verpakkingen in populaire basissmaken toppers.
Indien u een coffee corner heeft, komen we hier graag nog wat meer over te weten. Klik hieronder verder en vul de enquête in - het duurt niet meer dan 2 minuten. De resultaten ervan leest u binnenkort in uw Kiosk magazine.
Een tijdje geleden hebben we onze prijzen verlaagd voor een reeks topsellers zoals Coca-Cola, Jupiler, Leo Go, Tic Tac, Kinder Bueno, en nog anderen. Dankzij deze permanente prijsverlaging werden heel wat snacks en dranken op Distriweb zo’n 20% goedkoper in aankoop. Bovendien, blijven we ook onze maandelijkse promoties aanbieden. Dat betekent nog betere deals met interessantere marges.
Een jong gepensioneerde man uit Limburg won bij de Lotto-trekking van 17 juni maar liefst 1.012.478,50€ in de Press Shop in Tongeren. Dat maakt van hem de 18e Lotto-jackpotwinnaar van 2020 en de 44e Lotto-miljonair ooit. De man zag zijn trouw na jaren eindelijk beloond aangezien hij al meespeelt sinds het prille begin.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.