14 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DAGBLAD- EN TABAKSHANDEL

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDoordachte diefstalbeveiliging

Vooral kleine en gemakkelijk te verstoppen producten worden vaak gestolen. Lees hier hoe uw winkel optimaal beveiligd kan worden om dieven geen kans te geven impulsartikelen mee te grabbelen. Verder in dit online magazine lijsten we de winnaars van de Paper Show voor u op. De winnende exposanten lichten de opvallendste kantoorinnovaties van dit moment en hun werking kort toe.

Delphine Vandenabeele
Bladmanager Kiosk

Doordachte diefstalpreventie

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Volledig artikel lezen

De acht winnaars van de Paper Show Awards

Op zondag 21 januari werden in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de Bosta Paper Show de winnaars van de Paper Show Awards bekendgemaakt. Met die awards worden de beste innovaties uit de sector in de schijnwerpers gezet.
Volledig artikel lezen

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij per provincie voor u geselecteerd hebben.
Volledig artikel lezen

Coca-Cola op Distriweb!

Na de 25 topreferenties van Mondelez (Côte d'Or, Oreo, Stimorol…) breidt het food-aanbod op Distriweb uit met de topreferenties van Coca-Cola. In enkele clicks hebben klanten van AMP toegang tot frisdranken, energy drinks, maar ook gezondere drankjes uit het aanbod van Coca-Cola.
Lees meer

Efficiëntere kassasystemen

Bent u op zoek naar een doeltreffend en veilig kassasysteem waar u kostbare tijd mee bespaart bij uw kassahandelingen en stockbewegingen? NRGi doet dagbladhandelaars al twintig jaar lang tijd en geld besparen.
Volledig artikel lezen

http://kiosk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Doordachte diefstalpreventie biedt uw winkel winstoptimalisatie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be