17 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DAGBLAD- EN TABAKSHANDEL

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKIOSK ONLINE

2018 is nog maar net begonnen en enkele veranderingen die met het nieuwe jaar gepaard gaan, laten niet op zich wachten. Klanten van AMP kunnen onverkochte exemplaren enkel nog met Distriweb (of Distrimobi of Distrishop) verwerken, Kruidvat stopt met de verkoop van sigaretten en elektronisch betalen is vanaf heden altijd gratis. En dat zijn slechts enkele nieuwigheden waarover we u in dit online magazine graag berichten.

Delphine Vandenabeele

2017 recordjaar voor Nationale Loterij

Tijdens de persconferentie van de Nationale Loterij begin januari 2018 werden de jaarcijfers van 2017 bekendgemaakt. Daarnaast werden er ook al enkele onthullingen gedaan voor het komende jaar. Bekijk de video waarin CEO Jannie Haek uitlegt waarom 2017 een recordjaar was voor de Nationale Loterij of lees meer.

Een nieuwe BOK in uw bak

Na het succesvol digitaliseren van de onverkochte staat in juli, is de tijd aangebroken om de papierberg verder te verminderen. Daarom zullen de klanten van AMP vanaf 16 januari enkel met Distriweb, de PDA Distrimobi en het kassasysteem Distrishop het aantal onverkochte exemplaren kunnen aangeven.
Lees meer

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

Vragen bij Belgische KB'en over online gokken

Na zeven jaar zijn er Koninklijke Besluiten in de maak die spelregels verbinden aan online gokken. Hulpverleners en verslavingsexperten vinden echter dat de goksector de nieuwe regelgeving naar zijn hand heeft gezet.
Lees meer

Douane onderschept buitenlandse e-sigaretten

Belgen die online en in het buitenland elektronische sigaretten en vullingen bestellen, krijgen die waarschijnlijk nooit geleverd. Pakketjes met online gekochte sigaretten en vullingen worden namelijk aan de douane in beslag genomen omdat de etikettering ervan niet voldoet aan de Belgische wetgeving.
Lees meer

Kruidvat stopt tabaksverkoop

Kruidvat stopt binnenkort met de verkoop van sigaretten en andere tabaksproducten. De Nederlandse keten Kruidvat is de eerste Europese retailer die tabaksproducten vaarwel zegt.
Lees meer

Elektronisch betalen altijd gratis

Vanaf 18 januari 2018 mogen handelaars officieel geen toeslag meer aanrekenen wanneer klanten elektronisch betalen, ongeacht het te betalen bedrag. Dat is het gevolg van een Europese Richtlijn die door minister van Economie Kris Peeters in een Belgische wet gegoten werd, die vanaf 18 januari van kracht is.
Lees meer

Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. In 2018 verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal. De reden? De Paper Show barst uit zijn voegen! In deze video krijgt u een voorsmaakje van wat u kunt verwachten op de beurs.

http://kiosk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Het eerste Kiosknieuws uit 2018 voor u gebundeld

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be