3 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DAGBLAD- EN TABAKSHANDEL

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKIOSK ONLINE

Ook in 2018 blijven we met plezier de laatste nieuwtjes uit de sector voor u bundelen. Graag bieden we u deze keer een voorsmaakje op de Paper Show van later deze maand. Verder in dit online magazine, komt u te weten waar, wanneer en hoe u er gratis naartoe kunt. En ook de aftrap van de Pro League collectie van Panini werd gegeven. Ontdek hoe uw klanten kans kunnen maken op extra stickerzakjes.

Delphine Vandenabeele

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Dit jaar verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal. De reden? De Paper Show barst uit zijn voegen! In deze video krijgt u een voorsmaakje. Video

AMP verdeelde 4.500 albums en 350.000 zakjes met stickers

De aftrap voor de Pro League collectie van Panini is gegeven op 10 november 2017! AMP verdeelde 4.500 albums en 350.000 zakjes met stickers. In elk zakje is ook een kraskaart te vinden waarmee de klant tot drie extra zakjes kan winnen.
Lees meer

Chris Van Doorslaer overwachts overleden

Chris Van Doorslaer, de zakenman die kaartenproducent Cartamundi uit Turnhout op de wereldkaart zette, is in het weekend van 16-17 december 2017 plots overleden.
Lees meer

Hoog bezoek voor sigarenfabriek Neos

Ter afsluiting van 2017 werd bij Neos, de sigarenfabriek van Cortès in Handzame (België), hoog bezoek ontvangen. De ambassadeur van Nicaragua kreeg er namelijk een rondleiding van Fred Vandermarliere, CEO van sigarenfabrikant J. Cortès
Lees meer

http://kiosk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis als VIP naar de Paper Show

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be