7 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR DAGBLAD- EN TABAKSHANDEL

Lees online

Beste lezer,

Meer dan 100 exposanten presenteren papierwaren, kantoorartikelen, schoolmateriaal, wenskaarten, hobbyartikelen … op de gratis Paper Show 2018. Bekijk hier een voorsmaakje. Verder in dit online magazine gaan we in een vernieuwde Press Shop in Blankenberge langs en wordt duidelijk dat AMP-klanten vanaf 16 januari 2018 het aantal onverkochte magazines enkel nog online kunnen ingeven.

PME Trading stopt alle activiteiten

“Wij hebben besloten om vanaf 31 december de activiteiten te beëindigen." Sinds september 1987, heeft het bedrijf meer dan een miljoen kilometer afgelegd en meer dan driehonderd boekhandels verkocht in 30 jaar.
Lees meer

Vernieuwde Press Shop aan de kust

De Press Shop in de Kerkstraat in Blankenberge was te klein geworden voor Marie-Jeanne Goossens en Willy Mestdagh. Eigenlijk op een goed moment, want Ubiway Retail, het bedrijf achter onder andere de Press Shops, was net met een nieuw winkelconcept gestart.
Lees meer

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentiële rendez-vous voor professionals.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

Een nieuwe BOK in uw bak

Na het succesvol digitaliseren van de onverkochte staat in juli, is de tijd aangebroken om de papierberg verder te verminderen. Daarom zullen de klanten van AMP vanaf 16 januari 2018 enkel met Distriweb, de PDA Distrimobi en het kassasysteem Distrishop het aantal onverkochte exemplaren kunnen aangeven.
Lees meer

JTI-Gryson beloond voor personeelsbeleid

JTI-Gryson ontving op 16 november 2017 de award voor 'Best Transformational Change & Organisational Effectiveness'. De tabaksfabriek van o.a. Camel kreeg de award tijdens de Corporate HR Awards 2017, waarbij Belgische bedrijven beloond worden voor hun humaan management of inspirerende strategieën.
Lees meer

8 op 10 jonge Belgen betalen niet cash

Onze betaalwijze neemt een nieuwe wending. Dat blijkt uit het Grote Bancontact Betaalonderzoek 2017. Bijna 8 op de 10 Belgen tussen 18 en 34 jaar hebben nog amper cash geld op zak.
Lees meer

http://kiosk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis naar de Paper Show 2018

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be