naar top
Menu
Logo Print

SnacksSNACKS

Snacks zoals snoepgoed of (belegde) broodjes kunnen een welgekomen aanvulling zijn op uw verkoopsassortiment. Vaak is het aanbieden van snacks heel regiogebonden. Hier geven we alle mogelijke opties welke snacks u in de kijker kan plaatsen. 

GEZONDHEIDSTREND DOET VERKOOP VAN SNOEPGOED NIET KELDEREN

Belgen zijn echte snoepers. Veel mensen maken vandaag steeds vaker een 'verantwoorde keuze' voor het stillen van hun lekkere trek. Dit verklaart het succes van snoepgoed met minder suiker en in kleinere porties. Toch blijven ook de 'klassiekers' onder de snoepen het goed doen. Want de consument wil wel letten op zijn gezondheid, maar anderzijds gewoon blijven genieten.


TIPS VOOR OPTIMALISATIE VAN HET AANBOD VAN UW BROODJES

Er zijn steeds meer aanbieders van broodjes op de markt. Maar werkt u wel rendabel genoeg? Zijn er technische hulpmiddelen die u efficiënter en sneller doen produceren? Kunt u via een concept een aantrekkelijker assortiment aanbieden dat meer marge creëert? Kunt u door een betere presentatie de verkoop stimuleren?


MAAK VAN UW DAGBLADHANDELEEN SERVICEPUNT MET BROOD EN GEBAK

De krantenwinkel evolueert steeds meer naar een conveniencestore. Naast het traditionele aanbod van pers, tabak en kansspelen vinden klanten er een ruim assortiment van producten en diensten. Brood en gebak gaan letterlijk én figuurlijk als zoete broodjes over de toonbank. De mensen hebben steeds minder tijd en kopen graag alles wat ze nodig hebben in één winkel. Door in te spelen op het ontbijt- en koffiemoment, biedt u uw klanten een meerwaarde en kunt u een mooie extra omzet bereiken.

AANBIEDERS

CROUSTIFRANCE
DELIFRANCE
MY BAKESHOP
GOURMAND
PANESCO


MERENDEEL VAN DE BELGEN DEELT ZIJN FAVORIETE CHOCOLADE NIET

Dat we als Belgen tot de grootste chocolade-eters ter wereld behoren mag niemand verbazen. Côte d’Or wilde wel eens weten wat de relatie is tussen de Belg en chocolade, en hoe hij of zij die het liefst eet. Uit het onderzoek, gevoerd bij maar liefst 1.002 landgenoten door het onafhankelijke onderzoeksbureau InSites Consulting, kwamen enkele verrassende resultaten.