naar top
Menu
Logo Print

NRGI TOT UW DIENST MET MEER FLEXIBILITEIT EN BETERE PRESTATIES

Zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en hightech materiaal met topprestaties

Bent u op zoek naar een doeltreffend en veilig kassasysteem waar u kostbare tijd mee bespaart bij uw kassahandelingen en stockbewegingen? Wilt u een gedetailleerde controle over al uw cijfers om ze te optimaliseren? NRGi doet dagbladhandelaars al twintig jaar lang tijd en geld besparen. Het is de perfecte beheerhulp die uw dagbladhandel in uw plaats bestuurt en analyseert. De tool is gebruiksvriendeliNRGijk, volledig, wordt voortdurend bijgewerkt en biedt u een complete financiële en commerciële onafhankelijkheid en een gebruik dat voortaan naar wens te personaliseren is. Wacht niet langer en blaas uw dagbladhandel NRGi in!

DE ONMISBARE TOOL

Het systeem NRGi, dat een dagbladhandelaar-informaticus twintig jaar geleden op de markt bracht, is ontwikkeld en wordt voortdurend verbeterd om de werkdruk bij dagbladhandelaars te verlichten en het beheer van hun dagbladhandel te optimaliseren. Het succes van dat slimme, krachtige en gebruiksvriendelijke systeem draagt sindsdien bij aan dat van honderden gebruikers, overal in België.

HET WERKT VOOR U

NRGi bevat ruim 3.000 vooraf gecodeerde artikelen en biedt de mogelijkheid om heel eenvoudig alle bijkomende gegevens op te nemen die een nieuwe gebruiker wenst toe te voegen. Door een barcode te scannen of met één tik op het scherm importeert u de referenties van de leveranciers, past uw voorraad zich aan naarmate u artikelen verkoopt, wordt het kasticket voor de klant geprint en is de nieuwe bestelling klaar. Uw verzendnota's worden automatisch in de voorraad opgenomen via een internetverbinding met AMP, Tondeur Diffusion, Betapress, la Banque du Livre, Dilibel, Trendy Foods, Hallmark enz. Het systeem beheert voor u ook de bezorgingen, het opstellen en afdrukken van facturen, de listing en referenties van de leveranciers, de opvolging van de schuldeisers, de reserveringen, de getrouwheidskaarten enz. Het werkt voor u!

BEHOUD HET OVERZICHT

NRGi maakt een gedetailleerde financiële analyse van uw zaak mogelijk, met een lijst van de best verkochte producten, een overzicht van al uw kassatransacties, een realtimebeeld van uw omzet of van uw verkoopstatistieken, per product of categorie. Dat zijn cruciale gegevens die met name dienen om beter in te spelen op de onverkochte artikelen en de vraag, en om uw rentabiliteit te verhogen. Bovendien identificeert het systeem elke gebruiker en worden zijn handelingen systematisch geregistreerd, zodat fouten of bedrog opgespoord kunnen worden.

STEM HET SYSTEEM OP UW NODEN AF!

NRGi heeft zijn gebruikersinterface volledig herzien voor meer soepelheid, gebruiksvriendelijkheid en een grotere gebruiksvrijheid. De naar wens te personaliseren schermen zijn eenvoudig volgens uw voorkeuren aan te passen. Op het grote strakke virtuele toetsenbord is er, naast het duidelijk vormgegeven numerieke toetsenbord, plaats voor een veertigtal menu's en knoppen per scherm die u gemakkelijk zelf kunt aanmaken of selecteren uit de zowat 3.600 beschikbare knoppen.

UW TOTALE ONAFHANKELIJKHEID

U bent als enige eigenaar van het NRGi systeem en kiest vrij over de bediening ervan. U behoudt dus de absolute controle over uw activiteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de inmenging, verplichtingen of indiscretie van buitenaf.

VOLKOMEN BETROUWBARE GARANTIE

De krachtige hardware bestaat uit hightech materiaal van professionele kwaliteit. Daarbij geeft de fabrikant een complete garantie van vijf jaar die u, indien nodig, technische bijstand biedt met een tussenkomst ter plaatse binnen de 24 werkuren.

VANAF € 104,80/MAAND

Verkiest u bij een contante betaling een soepelere aankoopformule, dan biedt NRGi ook aan om voor u alle formaliteiten van een leasing tegen de voordeligste voorwaarden te regelen.

NRGi SPRL

In Wallonië en Brussel
Avenue des Peupliers 17
4671 Saive
Tel.: 0475/54.28.54
Fax: 04/370.01.24
info@nrgi.be

In Vlaanderen en Brussel
Populierenlaan 1
8430 Middelkerke
Tel.: 0496/254.202
fabrice.weise@nrgi.be

NRGI

NRGI

AVENUE DES PEUPLIERS 17
4671 SAIVE
+32475542854
+3243700125
www.nrgi.be