naar top
Menu
Logo Print

VIJF NIEUWE beeldwoordenboeken

magazine

Van Dale brengt nu een nieuwe reeks taalstudieboeken uit waarmee woorden leren makkelijker gaat: de Van Dale Beeldwoordenboeken Nederlands-English, Nederlands-Français, Nederlands-Deutsch, Nederlands-Español en Nederlands-Italiano.

Inhoud
Met meer dan 15.000 woorden afgebeeld in 3.000 fullcolourfoto’s per deel bieden deze Van Dale Beeldwoordenboeken de essentiële woordenschat voor dagelijks gebruik. Elk deel heeft dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep). Een dubbel register achterin, zowel in het Nederlands als in de vreemde taal, is handig bij het snel vinden van een woord.Klik hier voor een voorproefje (pdf) van de binnenkant van deze handige beeldwoordenboeken.

Voor wie?
Als ondersteuning voor het leren van een taal zijn deze taalstudieboeken geschikt voor:- leerlingen bovenbouw basisonderwijs- middelbare scholieren- beginnende taalstudenten- meer gevorderde taalleerders die hun talen willen bijspijkeren voor hun werk, op reis etc.

Verkrijgbaarheid
De Van Dale Beeldwoordenboeken zijn uitgevoerd in zakformaat en door de soepele integraalband gaat opzoeken makkelijk en snel. De prijs per deel is € 14,99.Van Dale-producten zijn verkrijgbaar in de boekhandel en via www.vandale.be.

Bij de productbeschrijving in de Van Dale-webwinkel staat een voorproefje met proefpagina’s (pdf) van de nieuwe Van Dale Beeldwoordenboeken.

VAN DALE

VAN DALE

+3233552838
+3233552841